Inloggen

biljart biljarten software uitslag biljartsoftware uitslagen stand uitslagenverwerking standen score competitie verwerking

deelnemers tweestootskader biljartwedstrijden trekstootvorm rechteracquit score finale carambole houding gemiddelde biljart doorschieten bal pomerans ballen speelbal speellijn anker dwangstoot trekken

TeamNL bestaat uit Marc Bijsterbosch en Niels Feijen . Zij treden maandagmiddag aan tegen debutant Bosni√ę en Herzegovina. Alle actie is te volgen via https://matchroom.live/home . Een maandabonnement kost 4,99 euro. Biljarters - Wat zal deze overwinning betekenen voor de relatief grote groep biljarters die zelf op of net onder het moyenne van Ludo Kools spelen?. Biljart - Driebanden - Kozoom 3C Challenge Cup Group H - Andernos (FRA) Kozoom winnaar Merckx: van de keu naar de fiets.

www.airports4xp.info
De Mooie Stoot 


Activiteiten


Er zijn voor de komende maand geen activiteiten gepland. In de agenda is een compleet overzicht van de activiteiten terug te vinden.
 

Nieuws


16-03-2015: BILJARD… ('Dockumer')
Het maken van een Biljardť of 'Dockumer', is een lastig iets om te beoordelen.
Dit kan NIET uitsluitend op het gehoor worden beoordeeld. De scheidsrechter moet goed de positie van de ballen in zich opnemen, weten welke lijn wel en niet kan worden gemaakt zonder de bal 'door te drukken'. Hij moet weten hoever de keu een stootbeweging kan maken en de maximaal bereikte stootlengte van de keu waarnemen. De beste positie van de scheidsrechter is in zo'n geval bij voorkeur dicht bij de stoot. In alle overige gevallen kan de scheidsrechter het best zo gaan staan dat hij altijd goed het raken van de eindbal kan waarnemen.
Hierover meer in het komend Reglement DMS. Hieronder staat nog meer......
[druk helemaal rechts op het driehoekig pijltje naar beneden......................]
OfficiŽle KNBB regel: De keu mag NIET (meer) in contact zijn met de speelbal op het moment dat de speelbal de eerst aan te spelen bal raakt. !!!
Dat betekent dat de stootlengte van de keu ALTIJD korter moet zijn dan de afstand tussen je stootbal(bal1)en de aanstootbal(bal2).....Liggen deze beide ballen op 1 cm van elkaar, dan heb je dus maar 9 mm stootlengte voor je keu.
Johan/Hendrik Engels op 16-03-2015