Inloggen

biljart biljarten software uitslag biljartsoftware uitslagen stand uitslagenverwerking standen score competitie verwerking

keu uitslag raakpunt beurten banden carotte deelnemer rollijn gemiddelde aanspeelballen spelsoorten golfbiljarten biljarttafel caramboles cheval pique biljartseizoen telling afstoothoogte kampioenschappen

Biljarters - In tegenstelling tot de meeste dorpshuizen in de regio, gaat Dorpshuis de Buddingehof niet dicht in de zomervakantie. Dat heeft beheerder Ronald Buld laten weten. Op de maandagmiddag en donderdagmiddag zijn alle biljarters van harte welkom, tevens is het archief van de Stichting Historie van Ruinerwold. Biljarters - In een jaar dat de meeste biljartevenementen afgeblazen werden, wilde rasorganisator Dirk Snip zich er niet bij neerleggen dat het helemaal zou stil vallen. Biljartvereniging - In juni ontving de Hattemse gemeenteraad een brief van biljartvereniging DOS. In deze brief werd ondersteuning gevraagd aan de gemeente Hattem voor een nieuw af te sluiten lening voor het gebouw. De gevolgen van de coronacrisis voor de vereniging.

www.airports4xp.info
Het groene laken 

Inloggen

Uw vereniging gebruikt biljartscore.nl, en u wilt uw eigen inlognaam. Dit is uiteraard mogelijk. Voor het verkrijgen van een eigen inlognaam zijn verschillende mogelijkheden:

- U, of iemand in uw vereniging, heeft nu een testaccount en wilt dit omzetten om het voor de gehele vereniging gebruiken. In dat geval zal uw vereniging eerst het testaccount moeten omzetten naar een regulier beheersaccount. Kijk hier voor de details.
- U wilt samen met iemand van uw vereniging de gehele administratie onderhouden. Hiervoor kunt u het aanvraagformulier invullen.
- U wilt de uitslagen van alleen uw competitie onderhouden. In dit geval neemt u contact op met de wedstrijdleider die nu de gegevens op deze site onderhoudt. Deze kan u speciaal hiervoor rechten geven.
- U wilt de uitslagen van alleen uw team onderhouden. In dit geval neemt u contact op met de wedstrijdleider die nu de gegevens op deze site onderhoudt. Deze kan u speciaal hiervoor rechten geven.
- U wilt niet zozeer uitslagen verwerken, maar zien hoe u het doet in uw competitie, dus uitslagen en de agenda kunnen bekijken. In dat geval neemt u contact op met de wedstrijdleider die nu de gegevens op deze site onderhoudt. Deze kan u daarvoor het juiste adres (URL) geven.

Hoe kan ik zien dat ik een testaccount heb?
Dit kan op meerdere manieren. Deze meest eenvoudige is door uw licentie te bekijken. Hiervoor logt u eerst in en klikt u op het menu 'Systeem'-'Toon inloggegevens'. Bij een testaccount heeft u een licentie voor maximaal acht leden.

Terug